1 2 Seuraava

Menetyksen katkeruus

 

 

Jos olet joskus menettänyt jotakin sinulle hyvin tärkeää, tiedät miltä tunteen. Suru, katkeruus ja epävarma olo. Mutta entäs ne jotka ovat ympärillämme? Osaammeko huomioida toisten hätää, vai keskitymmekö vain omiin ongelmiimme?

 
Risto-Pekka Alhainen, Tampereella 2.12.2006

(aihe)

 

 

Pidätkö Audiopankista? Oletko kuunnellut tämän puheen? Haluaisitko antaa sille otsikon ja lyhyen, noin viiden lauseen esittelytekstin. Voit lähettää ne meille sähköpostitse, tai kommentoimalla puhetta. Kiitos avustasi!

 
Risto-Pekka Alhainen, Turussa 8.8.2009

Älkää murehtiko huomisesta päivästä

 

 

Ihminen on usein huolissaan. Elämässä on paljon stressia. Osaammeko me rentoutua ja luottaa siihen, että Jumala pitää meistä huolen? Risto-Pekka kertoo myös omasta kipeästä kokemuksesta – erosta vaimonsa kanssa.

 
Risto-Pekka Alhainen, Tampereella 9.4.2005

Usko sinapinsiemenen verran

 

 

Onko Jumala epäoikeudenmukainen? Oletko koskaan pettynyt Jumalaan? Riittääkö meille usko siihen, ettei Jumala erehdy? Että Hän näkee ja kuulee avunhuutojamme. Puheessa Risto-Pekka muistelee suurta tragediaa, Thaimaan tsunamia.

 
Risto-Pekka Alhainen, Tampereella 26.2.2005

Kuolema ja kuolema hengelliselle laiskuudelle

 

 

Fyysinen kuolema ja kuolema hengelliselle laiskuudelle. Ihmisten tapana on olla ajattelematta kuolemaa. Onko se oikein? Kuitenkin sanotaan, että kristityn tulisi kuolla joka päivä.

 
Risto-Pekka Alhainen, Tampereella 1.1.2005

 1 2 Seuraava