1 2 3 4 Seuraava

Oliko verinen risti välttämätön, jotta meidät voidaan armahtaa?

 

 

Pidätkö Audiopankista? Oletko kuunnellut tämän puheen? Haluaisitko antaa sille otsikon ja lyhyen, noin viiden lauseen esittelytekstin. Voit lähettää ne meille sähköpostitse, tai kommentoimalla puhetta. Kiitos avustasi!

 
Erkki Luukko, Tampereella 6.4.1986

Taivaallinen menu

 

 

Jumala kutsuu meitä juhla-aterialle. Hän tahtoo tarjota meille vain parasta taivaalliselta ruokalistalta: vanhurskautta, pyhitystä, Jumalan lapseutta, aitoa yhteyttä ja jälkiruoaksi ikuista kuolemattomuutta. Kutsu on yhä voimassa! Bon Appétit!

 
Erkki Luukko, Laukaassa 3.7.1976

Väsyneelle Väkeä

 

 

Pidätkö Audiopankista? Oletko kuunnellut tämän puheen? Haluaisitko antaa sille otsikon ja lyhyen, noin viiden lauseen esittelytekstin. Voit lähettää ne meille sähköpostitse, tai kommentoimalla puhetta. Kiitos avustasi!

 
Erkki Luukko, Tampereella 21.9.1985

Te olette kuolleet

 

 

Kasteessa vanha haudataan ja tilalle tulee uutta. Miksi joskus kuitenkin epäilemme ettei näin olisi? Jos vanha ei olekaan jäänyt pois, alamme epäillä, olemmeko lainkaan pelastuneita. Puuttuu pelastusvarmuus. Saatetaan sanoa: ”Olen epäonnistunut, vaikka tahtoisin olla voitokas kristitty.”

Myös Paavali kamppaili saman ongelman kanssa. Hän totesi että sitä hyvää, jota hän tahtoo tehdä, sitä hän ei tee, mutta sitä pahaa, jota hän ei tahdo, sitä hän tekee. Hän päättelikin lopuksi, että pahaa ei teekään hän itse, vaan se synti, joka hänessä asuu.

Mitä Jumala tekee synnille, joka meissä asuu? Hän antaa kyllä synnit anteeksi, mutta ei syntiä. Syntiä ei armahdeta. Se pitää naulita ristille joka päivä. Jeesus sanoo: ” Jos joku teistä tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön joka päivä itsensä, ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua”.

 
Erkki Luukko, Tampereella 27.5.1972

01/14: Ilmestyskirja, Johdanto, Jeesus esittäytyy (luku 1)

 

 

Ilmestyskirja, tulevaisuuden paljastaja, on Raamatun ihmeellisin kirja. Sitä pidetään yleisesti vaikeaselkoisena ja sen vuoksi vain harvat lukevat tai tutkivat sitä. Kuitenkin Ilmestyskirjassa on kehoitus sen lukemiseen. Siihen sisältyy myös lupaus: ”Autuas se, joka lukee, ja autuaat ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä, mitä siihen kirjoitettu on”.

Ilmestyskirja on tärkeä siksi, että sen sanoma koskee aikaa, jota me juuri nyt elämme. Aikaa Jeesuksen maanpäällisestä toiminnasta maailman loppuun.

Tämä puhesarja auttaa sinua ymmärtämään ilmestyskirjan sanomaa. Se osoittaa luotettavasti mitä on tapahtunut ja mitä vielä tulee tapahtumaan.

 
Erkki Luukko, Riihimäellä 1982

 1 2 3 4 Seuraava